Wandelend naar de Waddenzee met Uit Eigen Streek

Hippolytushoef – ‘Winkelen en Wandelen’ dat staat voor komende zaterdag 12 maart om 12 uur op het breed opgezette activiteitenprogramma van Tutto Concept Store. Marion Lont van Uit Eigen Streek neemt de de liefhebbers mee voor korte een wandeling naar de Waddenzee. Na afloop is er een kleine proeverij van Waddendelicatessen in haar winkel.

 

Als ambassadeur van het Wieringer landschap heeft Marion Lont diverse korte wandelingen op Wieringen uitgezet. Een ervan is de route vanaf het Kerkplein, waar op nummer 23 de Tutto Conceptstore gevestigd is.

Tijdens de wandeling worden er enkele columns door haar voorgelezen. De columns over Wieringen zijn geschreven voor samenwerkingsverband Wonderlijk Wieringen. Ze zijn gepubliceerd op de website.

Het feit dat Wieringen aan Werelderfgoed Waddenzee ligt, wordt door veel mensen niet beseft. Daarom neemt Marion Lont de deelnemers mee over de dijk.

Bij Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus zijn Waddendelicatessen verkrijgbaar, waarvan velen met EKO en Waddengoud certificering.

Tijdens de proeverij na afloop kunnen diverse soorten mosterd, jam, siroop, snoepjes en paarde- of mollebonen worden geproefd.

Natuurlijk kunnen deelnemers vooraf, of na afloop heerlijk winkelen in de Tutto Concept Store. Het aanbod is enorm uitgebreid: dames- en herenkleding, beenmode, lingerie, trendy tassen, mooie kettingen en ringen, sjaals, heel veel soorten wol, boduurpakketten, maar ook zakjes geurkorrels en kaarsjes of decoratieartikelen voor in huis.

Voor in de zaak is een gezellige koffiehoek. Op afspraak kunt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste of zonnebank.

Deelname aan de wandeling met Uit Eigen Streek is gratis. Info: info@uiteigenstreek.l of tel: 06-20010072.

De winkels in de Tutto Concept Store zijn zaterdags van 9.30 tot 16.00 uur geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur.

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.