Overnachten op Wieringen aan Waddenzee

Genieten van ruimte rust, het platteland en de zee. Toeristen en recreanten weten al jarenlang de weg naar Wieringen te vinden.

Een prachtige plek met wonderschone natuur om een dag te wandelen of te fietsen, te varen op Waddenzee of het IJsselmeer , maar ook om een of meerdere dagen te verblijven.

Van oudsher zijn er verschillende campings op Wieringen. Recreatiepark Wiringherlant is ondertussen uitgegroeid van camping tot een park waar zelf hotelfaciliteiten worden geboden in prachtig nieuwgebouwde visserhuisjes.

Het aanbod B & B ’s is enorm groot. Waarbij u kunt kiezen uit een nachtje in een Wieringer boerderij, een kamer in een nieuw gebouwd huis in traditionele schuurvorm, een kamer op de plek waar ingenieurs van de Afsluitdijk hebben gewoond en gewerkt. Of bij een B & B op een van de vele mooie andere plekjes, soms midden in het weidse glooiende landschap.

Eveneens zijn er groepsaccommodaties, waaronder bij De Groot Recreatie die achter de gerestaureerde boerderij met museum op zolder, de oude schuur als moderne aan elkaar te koppelden appartementen heeft ingericht.

Bezoek de websites voor meer informatie:

Recreatiepark en hotel Wiringherlant  http://www.recreatieparkwiringherlant.nl

’t Schippershuus www.degrootrecreatie.nl

Camping en Café Restaurant Waddenzee www.camping-waddenzee.nl  

Huize Doeschot www.bb-huizedoeschot.nl

Villa Nieuwland www.villanieuwland.nl

 B & B Koningsveld www.benb-koningsveld.nl

 Ecolodge van Scouting Corvus Corone www.corvuscorone.nl

Wierwadde Vakantiewoningen http://www.wierwadde.nl

Bed & Kitchen Den Oever http://www.bedandkitchen.house

Bed Breakfast Landhuis Familie Bakker http://www.bed-en-breakfast.nl

Villa NieuwlandP1130566klein

Reacties zijn gesloten.